Top

LIOS

Lios Kronos Intensief Reiniger
Lios Kronos Intensief Reiniger
De formulering op basis van plantenextracten maakt de mogelijkheid voor een intensieve reiniging van uw vervuilde vloer. Na het gebruik is het raadzaam om Lios Soft Balm toe te passen om de vloer te voeden. Indien nodig, kan u na enkele keren de vloer schoon te hebben gemaakt met Kronos, Lios Talita gebruiken om het orginele aspect op de vloer terug te brengen.
€ 19,95
Soft Balm Naturel vloerzeep
Soft Balm Naturel vloerzeep
Lios Soft Balm naturel vloerzeep is een specifiek reinigingsmiddel voor de reiniging van geoliede vloeren Voor zware vervuiling adviseren wij om Lios Kronos eerst te gebruiken. Lios Soft Balm dankt haar reiniging en voeding tegelijkertijd aan de samenstelling van de biologische onderhoudsolie. Bij regelmatig gebruik (15/30 dagen). Lios Soft Balm naturel vloetzeep zorgt voor behoud van een natuurlijke uitstraling.
€ 23,75
Soft Balm White vloerzeep
Soft Balm White vloerzeep
Lios Soft Balm White vloerzeep is een specifiek reinigingsmiddel voor de reiniging van geoliede vloeren met witte afwerking. Voor zware vervuiling adviseren wij om Lios Kronos eerst te gebruiken. Lios Soft Balm dankt haar reiniging en voeding tegelijkertijd aan de samenstelling van de biologische onderhoudsolie. Bij regelmatig gebruik (15/30 dagen). Lios Soft Balm White zorgt voor behoud van een natuurlijke uitstraling.
€ 27,95
Talita plus
Talita plus
Gebruik Lios Talita op vloeren met natuurlijke oliën met een versleten en gekrast oppervlakte.
€ 24,95
Talita plus Bianco
Talita plus Bianco
Gebruik Lios Talita Bianco op vloeren met natuurlijke oliën met een versleten en gekrast oppervlakte.
€ 26,95