Top

Aquamarijn

Clien-R
Clien-R
Reinigingsmiddel speciaal voor het regelmatig reinigen van met olie of was behandelde of gelakte houten- en kurkvloeren, meubels, etc. Ook voor andere soorten harde, waterbestendige oppervlakken als linoleum. Krachtig, huidvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Zuinig in gebruik met een aangename frisse geur.
€ 10,30
Clien-S
Clien-S
Reinigingsmiddel speciaal voor het intensief reinigen van zeer sterk vervuilde met was of olie behandelde houten of kurkvloeren, (tuin)meubels, etc. en andere poreuze waterbestendige oppervlakken als linoleum, marmer en graniet. Alleen gebruiken indien deze oppervlakken niet goed verzorgd en daardoor sterk vervuild zijn. Na deze behandeling het oppervlak herstellen met de oorspronkelijke producten. Krachtig, huidvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar, zuinig in gebruik en een aangename frisse geur.
€ 14,95
Clien-Z
Clien-Z
​Onderhoudsmiddel op basis van hoogwaardige plantaadrige zepen, natuurlijke olieën en water. Met kokosolie voor extra bescherming. Bestemd voor het reinigen en beschermen van met vloerzeep te onderhouden parket- en plankenvloeren. Na elke behandeling blijft op de ondergrond een dun, beschermd en voedend zeeplaagje achter. Door de bijzondere samenstelling van deze zeep kunt u uw vloer regelmatig licht vochtig reinigen. Niet toepassen op met lak of polish behandelde vloeren. Volledig biologisch afbreekbaar, mild geurend.
€ 15,65
Clien-Z Wit
Clien-Z Wit
Onderhoudsmiddel op basis van hoogwaardige plantaadrige zepen, natuurlijke olieën en water. Met kokosolie voor extra bescherming. Bestemd voor het reinigen en beschermen van met vloerzeep te onderhouden parket- en plankenvloeren. Na elke behandeling blijft op de ondergrond een dun, beschermd en voedend zeeplaagje achter. Door de bijzondere samenstelling van deze zeep kunt u uw vloer regelmatig licht vochtig reinigen. Niet toepassen op met lak of polish behandelde vloeren. Volledig biologisch afbreekbaar, mild geurend.
€ 18,15
Linotyn
Linotyn
Natuurzuivere verfverdunning op basis van zuivere Gomterpentyn (uit de afgetapte hars van pijnbomen) en citrusolie (uit de schillen van citrusvruchten). Ook zeer geschikt voor het verwijderen van (vervuilde) olie en was lagen. 100% natuurproduct van plantaardige etherische oliën van hoge, zuivere kwaliteit. Zuinig in gebruik door het grote oplossende vermogen.
€ 14,40
Revol 30
Revol 30
Gebruiksklare dun vloeibaar afgestelde impregneerolie. Bevat houtolie, lijnolie en aromaatvrije verdunners. Bestemd voor het (ook plaatselijk) naoliën van parket en andere houten vloeren, meubels, fijn timmerwerk binnen. Kan worden aangekleurd met kleurpigmenten voor olie. Vervaardigd volgens de laatste technologische inzichten. Dringt diep in het hout. Verstevigt en beschermt tegen vuil en vocht. Laat de houtstructuur intact.
€ 32,45