Top

Accessoires

AIR-O-SWISS Verdampermat
AIR-O-SWISS Verdampermat
Verdampermat AOS A7018 voor verdamper AOS E2441/E2441A. Vervang de verdampermat elke 2-3 maanden, afhankelijk van de hardheid van het water. Het filter van de verdamper is vervaardigd van milieuvriendelijk papier.
€ 17,30
Ionic Silver Blok
Ionic Silver Blok
De Ionic silver blok is een gepatenteerde Zwitserse technologie: De Ionic silver blok voorkomt de groei van bacteriën en ziektekiemen doormiddel van continue afgifte van zilver-ionen. Het wordt onmiddellijk geactiveerd bij contact met water en ideaal voor alle luchtbevochtigers en luchtreinigers. Voor een optimaal resultaat dient de Ionic Silver blok circa elk jaar te worden vervangen.
€ 26,35
Ionic Silver Stick
Ionic Silver Stick
Een jaar lang optimaal schoon water voor alle AIR-O-SWISS en BONECO luchtbevochtigers. De Ionic Silver Stick werkt zodra het in contact komt met water - ook wanneer het apparaat is uitgeschakeld. Remt de groei van bacteriën in uw luchtbevochtiger.
€ 35,60
Oskar Filter (2)
Oskar Filter (2)
De filter set bestaat uit twee cassettes die zorgen voor een optimale bevochtiging. Dankzij de anti-bacteriële formule wordt het water gezuiverd van bacteriën. De filter set dient elke 2 a 3 maanden vervangen te worden.
€ 25,50
Oskar Filter (4)
Oskar Filter (4)
De filter set bestaat uit vier cassettes die zorgen voor een optimale bevochtiging. Dankzij de anti-bacteriële formule wordt het water gezuiverd van bacteriën. De filter set dient elke 2 a 3 maanden vervangen te worden.
€ 51,00