Top

Dumby onderhoudsolie Wit

  • Dumby onderhoudsolie Wit
22,80

Dumby onderhoudsolie wit voor geoliede houten vloeren is een kwalitatief hoogwaardig product voor het onderhoud van alle geoliede oppervlakken binnenshuis, in het bijzonder houten vloeren.

Gebruiksaanwijzing:
Voordat u uw vloer behandelt met Dumby onderhoudsolie wit voor geoliede houten vloeren, dient u de droog, stof- en vetvrij te maken door te reinigen met Dumby Intensiefreiniger voor geoliede houten vloeren. De gebruiksaanwijzing vindt u op de fles van de Dumby intensiefreiniger. Laat de vloer hierna 24 uur drogen.
Goed schudden voor gebruik. Breng de Dumby onderhoudsolie wit voor geoliede houten vloeren aan en masseer deze in met een Dumby polishmop of Dumby pluisvrije doek. Het verbruik is circa 1 liter per 50 m2. Poets net zo lang tot u een matglazend effect krijgt. Verwijder eventuele overtollige onderhoudsolie met de Dumby pluisvrije doek. Bij een kamertemperatuur van minimaal 18 graden celcius kan de vloer na 4 tot 5 uur betreden worden. Na 24 uur is de onderhoudsolie volledig uitgehard.

Let op: zelfontvlambaar!
In olie gedrenkte doeken en schijven enzovoor zijn ZELFONTVLAMBAAR. Daarom moeten de doeken en schijven in water uitgespoeld worden, in de openlucht drogen of eventueel verbrand worden. Vermijd open vuur bij de verwerking van de olie en laat de kamer goed doorluchten.


Verwachte levertijd: 2 dagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Gerelateerde producten