Top

Over Berkparketvloeren

Berk Parketvloeren een succesvolle vloeren onderneming in Delft.

DSC01942

Wie zijn wij?
Ik zal mij even voorstellen "ik ben Chris de Berk eigenaar van Berk parketvloeren" ben als allround zelfstandige parketteur in 1999 het bedrijf gestart in Delft. Eerst van huis uit, maar al gauw waren wij genoodzaakt met de Showroom te starten. Waarbij de focus ligt op de verkoop van alle harde vloeren. Onze doelstelling is om kwalitatief hoogwaardige vloeren te leveren en te plaatsen voor in je woning of bedrijf. Door het succes is na enkele jaren mijn vrouw Jolanda de Berk de bedrijfsactiviteiten gaan versterken. Zij is dan ook het gezicht geworden in de showroom.

Wij samen staan al ruim 16 jaar garant voor topkwaliteit, vakmanschap en een uitstekende service. Onze kennis op het gebied van vloeren en het aspect om een goed en eerlijk advies te geven, zijn voor velen van ons tevreden klanten gewaardeerd met een prachtig cijfer, waar wij dan ook zeer trots op zijn.

Met onze site willen je informeren over ons ruime aanbod op het gebied van parketvloerenlaminaatvloeren en PVC vloeren. Maar niet alleen deze keuze, ook voor het onderhouden of het herstellen van je parketvloer ben je op het juiste adres. Is je keuze gevallen op een houten of laminaat, PVC vloer  bij ons is het ook mogelijk je vloer te combineren met vloerverwarming. Hierin kunnen wij je helpen en ondersteunen, voor ieder huis is er wel een passende oplossing mogelijk. Wij werken samen met diverse merken en met één van Nederlands grootste vloerverwarmingsinstallateurs, waardoor jullie én wij direct weten met welke randvoorwaarden er rekening gehouden moet worden.

Wij zijn constant op zoek naar de allernieuwste technologie en trends op het gebied van vloeren, waarin wij bepaalde criteria's in acht nemen onder andere de duurzaamheid, kwaliteit en het gemak van de vloeren. Het gemak van een vloer (gebruiksvriendelijkheid) is voor ons ook een belangrijk aspect. Daarom hebben wij in onze showroom een ruim aanbod van parket vloeren met verschillende onderhoudsarme afwerking.

Ook het plaatsen van een ambachtelijk traditionele patroonvloer behoord tot één van onze specialiteiten. Met onze vakkundig parketteurs maken wij van elke vloer een eye-catchers in de woning. Wij onderscheiden ons van concurrenten door op de details te letten, in overleg met jou natuurlijk. Hierbij plaatsen wij de vloeren net zo mooi als dat wij het ook bij ons thuis willen zien. Pas dan zijn wij tevreden met het resultaat.

Naast deze bedrijfsactiviteiten kan je ook bij ons terecht voor het opmaken van verzekeringsrapporten met betrekking van parketschade en voor het renoveren (schuren) van jouw bestaande parketvloeren. Met onze vakkennis en professionele apparatuur kunnen wij je bestaande vloer weer in oude glorie herstellen.

Met al deze kwaliteitsproducten en service zijn we jouw persoonlijke touche niet uit het oog verloren en willen graag met jou,  je woonwensen realiseren.


Bedrijfsprofiel

"Als je benieuwd bent hoe wij dit doen of vragen heeft over parket, laminaat, PVC vloeren, of de renovatie van je bestaande parketvloer"

Neem dan gerust contact met ons. Of nog beter breng een bezoek aan onze gezellige showroom waarin je altijd welkom ben. Wij zorgen voor de koffie, en onder het genot van één "heerlijk bakkie" kan je samen met ons jouw woonwensen bespreken.
Wij zullen je de mogelijkheden vertellen..