Top

Dumby zeep Wit

  • Dumby zeep Wit
17,55

Ideaal voor het regelmatig of dagelijks reinigen van uw geoliede vloer. Dumby zeep wit voor geoliede houten vloeren tast de afwerklaag niet aan.

Gebruiksaanwijzing:
Voor de behandeling met Dumby zeep wit voor geoliede houten vleoren dient uw vloer schoon, droog en stof- en vetvrij te zijn. Wij adviseren een Dumby reinigingsmop en/of stofwisdoeken in combinatie met een Dumby vloerenwisser te gebruiken.
Goed schudden voor gebruik. Vul twee emmers van 10 liter met handwarm water. Voeg aan één van de emmers een kwart liter (1:40) Dumby zeep toe. Goed roeren. Dompel uw Dumby reinigingsmop in de emmer met Dumby zeep en wring deze goed uit. Reinig een deel van uw vloer en spel de vuile Dumby reinigingsmop uit de in de emmer met uitsluitend water. Herhaal dit tot de gehele vloer gereinigd is en laat de Dumby zeep 20 minuten inwerken en drogen voordat u deze weer normaal in gebruik neemt.

Let op: niet nabehandelen met water!
Gebruik nooit een overvloed aan water op uw houten vloer! Nadat u de vloer gereinigd heeft met Dumby zeep wit nooit nabehandelen met alleen water. Hierdoor wordt de beschermende zeeplaag aangetast. Maak u vloer uitsluitend schoon met Dumby zeep wit en gebruik beslist geen ander schoonmaakproduct.


Verwachte levertijd: 2 dagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over